Carnavalsvereniging

https://cvdaswakwou.nl/wp-content/uploads/2017/05/cropped-logo_en_wapensvanwassenaer_schaduw-1.png

Da's ​​Wa'k Wou

testversie 3.3

https://cvdaswakwou.nl/wp-content/uploads/2017/05/cropped-logo_en_wapensvanwassenaer_schaduw-1.png

Deze nieuws-pagina is 1 op 1 overgenomen van de oude site en moet nog uitgezocht/aangepast worden.

maart

24-05-2017 Al lijkt het of er niet veel gebeurd omtrent CV Da's Wa'k Wou, op de achtergrond wordt er hard gewerkt om de vereniging op te bouwen, Ook zijn we aardig op weg om de Raad te vullen we hebben al 3 man en 5 vrouwen, we hebben daarom nog 3 personen nodig, meer info, zie Raadsleden gezocht.

31-03-2017 De afgelopen paar weken is er een sponsor bij (Stomerij Super Dry Cleaning), kijk voor meer informatie op sponsors pagina. En we hebben nog zat plek vrij, dus weet je bedrijven welke zouden willen sponsoren, laat het ons weten.

15-03-2017 We zijn goed op dreef, we hebben al een aantal leden voor de Raad erbij. Maar er is nog plek, wil je dus bij een leuke, spontane en actieve carnavalsvereniging, schroom dan niet en laat het ons weten.

09-03-2017 we zijn een app aan het maken (voor Android), simpel, alleen de website en voor bepaalde gebruikers een mogelijkheid om, tijdens feesten, foto's en/of tekst direct op de site te kunnen plaatsen (een soort live verslaggeving)

04-03-2017 De Wassenaarse carnavalsvereniging is dit weekend op bezoek in België bij de 'Karnavalsvrienden van Wezemaal' en 'vzw Carnafolk Kraainem (bij Brussel), voor de foto's, kijk op de bekende plek in het menu.

februari

27-02-2017 Jan heeft voor wat publiciteit gezorgd, ten eerste stond hij in de (online) krant, de Tubantia, in Twente. Ten tweede heeft hij een stukje geschreven als reactie op die foto.

26-02-2017 Het eerste bezoek van CV Das Wak Wou aan een andere carnavalsstad , de Boeskoolstad (Oldenzaal), zei het niet in functie van de vereniging. Je hoort van iedereen dat carnaval vieren weggelegd is voor beneden de grote rivieren, maar geloof mij, Oldenzaal staat in de Top carnavalsoptochten in Nederland.  Maar er is wel een klein beetje reclame gemaakt voor Das Wak Wou. zie voor een kleine greep uit de foto's het menu Foto's -> Oldenzaal 26-02-2017 (of klik hier)

19-02-2017 De Facebookpagina van CV Das Wak Wou is ook een feit, zei het nog wat standaard. Ook hier moet, zoals op de website, nog genoeg aan gebeuren.

18-02-2017 Jan heeft, via Midvliet.nl  een artikel laten plaatsen dat hij gaat proberen om Carnavalsvereniging Da's Wa'k Wou op te richten en dat daarvoor nog mensen nodig zijn (voor in de Raad van 11)

10-02-2017 De website van Carnavalsvereniging Da's Wa'k Wou is in het leven geroepen nadat bedenker Jan al enige tijd met het idee rondliep om weer eens iets met een carnavalsvereniging te gaan doen in Wassenaar